ANA SAYFA > İZMİR > Hasanağa’da çim konserleri başladı

Hasanağa’da çim konserleri başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hasanağa’da çim konserleri başladı

Sanatı ve sanatçıyı her alanda destekleyen Buca Belediyesi, yepyeni etkinliklerle zor günleri geride bırakan yerel sanatçılara destek olmaya devam ediyor.

Koronavirüs (Covid-19) süreci kapsamında alınan tedbirlerden dolayı sıkıntılı zamanlar geçiren ve belediye etkinlikleriyle nefes alan müzisyenler, normalleşme sürecinde de yalnız bırakılmadı. Buca Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Buca Çim Konserleri organize edildi.   

Yaz coşkusunu kente yayacak Buca Çim Konserleri, 16 Temmuz’da Mustafa Yetiş, Berkan Bozdağ ve Grubu’nun performansıyla başladı. Grup, 17-18-19 Temmuz tarihlerinde de sahne alacak. Konserler, 26-27-29 Temmuz’da Mustafa Sal ve Grubu, 28-30-31 Temmuz’da ise Mahmut Belek ve Grubu’nun performanslarıyla devam edecek. Ücretsiz olarak dinleyenlerin beğenisine sunulacak konserler 20.30 ile 22.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Sandal personelleriyle bayramlaştı
Sonraki Haber Batur: Çok çalışacağız vatandaşı memnun edeceğiz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?