ANA SAYFA > MEDYA > Hamdi Türkmen vefat etti

Hamdi Türkmen vefat etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hamdi Türkmen vefat etti

Usta Gazeteci Hamdi Türkmen uzun süredir kansere verdiği savaşı kaybetti ve vefat etti.

52 yıldır gazetecilik yapan Hamdi Türkmen'in cenaze bilgilerinin ailesi tarafından yapılacağı belirtildi. Karşıyaka Haber ailesi olarak Hamdi Türkmen'e Allah'tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Hamdi Türkmen kimdir?
Aslen Adanalı’dır. Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Gazeteciliğe 1970 yılında Akşam (gazete)’ın İzmir bürosunda başladı. Ege Ekonomi ve Yeni Asır’da çalıştı. Spor, polis, ekonomi, şehir ve belediye muhabiri olarak çalıştı. 1984 yılında Yeni Asır’da Haber Müdürü oldu. Günaydın (gazete) İzmir bürosunda Yazı müdürlüğü, köşe yazarlığı yaptı. Yeniden Yeni Asır’a geçti. Köşe Yazarlığı ile genel müdürlük görevini üstlendi. Bir süre YeniGün Gazetesi’ni çıkardı. Milliyet Gazetesi’nde Milliyet Ege ekinde köşe yazıları yazmıştır. Evli ve üç çocuk babasıdır.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova Belediyesi Karşıyaka'dan Finalspor'a
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi'nin ek bütçe talebi kabul edildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?