ANA SAYFA > SPOR > Hamamcı: Görevden kaçamazdım...

Hamamcı: Görevden kaçamazdım...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hamamcı: Görevden kaçamazdım...

Karşıyaka'da Kemal Özdeş'in yerine takımın başına getirilen Hüseyin Hamamcı, "Kulübün zor gününde sırt çevirmek olmaz. Karşıyaka'da görevden kaçamazdım" dedi.

Tayfun, Çağlar ve Engin Baytar'ın sakat, Ömer Can Sokullu ve Zeki Korkmaz'ın cezalı olduğunu söyleyen Hüseyin Hamamcı Erciyes şunları söyledi:
"Asıl önemlisi oynayacak oyuncunun kafasındaki sorunlar. Zihinsel yorgunluk var. Bunu aşmak için sürekli oyuncularla görüşmeler yapıyorum. Birşeylerin arkasına sığınmak, bahaneler üretmek yersiz. Yandım, bittim edebiyatına gerek yok. Bu geçiş sürecini en iyi şekilde geçirmek gerekiyor. Oyuncular bizim ve onlara en iyi şekilde destek vermek gerek. Bu anlamda taraftarımıza büyük görev düşüyor."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka PFDK'una sevk edildi...
Sonraki Haber Kaf Kaf'ta Amisulashvili ayrıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?