ANA SAYFA > GÜNDEM > Halkın Kurtuluş Partisi'nden Karşıyaka'da 18 Mart yürüyüşü

Halkın Kurtuluş Partisi'nden Karşıyaka'da 18 Mart yürüyüşü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Halkın Kurtuluş Partisi'nden Karşıyaka'da 18 Mart yürüyüşü

Halkın Kurtuluş Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 106’ncı yıldönümünde Karşıyaka Çarşı’da yürüyüş gerçekleştirdi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106’ncı yıldönümünde Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) üyeleri, Mustafa Kemal Atatürk’ün resminin bulunduğu “Çanakkale Zaferi Tüm Mazlum Ulusların Emperyalizme Karşı İlk Zaferidir” ve “Emperyalistler, İşbirlikçiler, Geldikleri Gibi Gidecekler” yazılı pankart ile yürüyüş gerçekleştirdi.

Karşıyaka Çarşı Girişi’nde gerçekleşen basın açıklamasını HKP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir İl Başkanı Av. Tacettin Çolak gerçekleştirdi. Çolak, “Çanakkale Zaferi sadece bizim değil, tüm mazlum milletlerin emperyalizme karşı ilk zaferidir. Bu yüzden bu zaferi ne kadar kutlasak yeridir” dedi.

Açıklama sırasında HKP üyeleri, “Yaşasın Çanakkale Zaferimiz”, “Mustafa Kemal Ölümsüzdür”, “Çanakkale Geçilmez, Örgütlü Birleşik Halk Yenilmez” sloganları attı.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Başkan Tugay, Girne Belediye Başkanı Güngördü ile çevrimiçi görüştü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?