ANA SAYFA > İZMİR > Halkın Kurtuluş Partisi İzmir adaylarını tanıttı

Halkın Kurtuluş Partisi İzmir adaylarını tanıttı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Halkın Kurtuluş Partisi İzmir adaylarını tanıttı

Halkın Kurtuluş Partisi İzmir İl Örgütü, 2024 Yerel Seçimleri çerçevesinde, İzmir halkı ile buluşmak, savundukları Halkçı Belediyecilik uygulamasını ve Belediye Başkan Adaylarını tanıtmak üzere, Bayraklı Belediyesi Havuz Kafe’de kahvaltı etkinliği düzenledi. Etkinlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve on ilçenin başkan adayı tanıtıldı.

HKP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Özler Çakır, Karşıyaka Belediye Başkan Adayı da Sengül Söğüt olarak açıklandı.
Balçova Belediye Başkan Adayı Aysun Serbest, Bornova Belediye Başkan Adayı Birsen Adeka, Çiğli Belediye Başkan Adayı Semra Dalıcı, Foça Belediye Başkan Adayı Vedat Aşıkoğlu, Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Buse Kayan, Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Sengül Söğüt, Konak Belediye Başkan Adayı Adnan Gürcan Dalıcı, Urla Belediye Başkan Adayı Onur Kuzucu, Narlıdere Belediye Başkan Adayı Suat Şahin ve Çeşme Belediye Başkan Adayı Tuba Kaya olarak açıklandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hamza Dağ: Karşıyaka Stadı için yine mücadelemizi vereceğiz
Sonraki Haber Başkan Tugay: Sokak hayvanları kent yaşamında var olacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?