ANA SAYFA > SPOR > Hakan Kuş: Şeytanın bacağını kırdım

Hakan Kuş: Şeytanın bacağını kırdım

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hakan Kuş: Şeytanın bacağını kırdım

TFF 3.Lig 2. Grup'ta evinde zirve yarışı veren Kocaelispor'u 1-0 yenen Karşıyaka'da galibiyet golüne imza atan forvet Hakan Kuş, gol orucunu bozdu.

İlk 7 maçta yakaladığı fırsatları değerlendirememesi nedeniyle eleştirilen 25 yaşındaki santrfor, bu sezon ilk kez rakip fileleri sarsarak zorlu Kocaelispor randevusunun kahramanı oldu. Gol siftahı yaparak taraftarların gönlünü alan Hakan Kuş, kendisine güvenen teknik heyeti ve yönetimi mahcup etmedi.

Geçen sezon attığı 12 golle takımının Play-Off oynamasında önemli rol oynayan Hakan, "İyi oynadığımız Erok maçını şanssız bir şekilde kaybettik. Kocaelispor karşısında rakibe neredeyse hiç pozisyon vermeden galip gelmeyi bildik. Takım olarak en önemli özelliğimiz teslim olmayı kabul etmememiz. İlk haftalardaki gibi değiliz, her an gol atabilme potansiyeline sahibiz. Kocaeli karşısında final paslarını iyi yapabilseydik farklı kazanabilirdik" dedi.

Teknik direktör Soner Tolungüç ve Başkan Turgay Büyükkarcı'nın kendisini çok iyi motive ettiğini belirten Hakan, "Gol atamadığım maçlardan sonra Soner hocam ve teknik heyetteki antrenörlerim beni hep motive etti, yanımda oldu. Başkanımız Turgay Büyükkarcı da sağ olsun bana çok destek verdi. Benimle özel ilgilendi, çünkü beni çok iyi tanıyor. Ona çok teşekkür ediyorum. Attığım golle üzerimdeki stresi attım ve şeytanın bacağını kırdım. Arkasının geleceğini düşünüyorum" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mera İzmir projesi 2020 baharında başlayacak
Sonraki Haber Karşıyaka PFDK'ya sevk edildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?