ANA SAYFA > SPOR > Hakan Kuş Karşıyaka'da kaldı

Hakan Kuş Karşıyaka'da kaldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hakan Kuş Karşıyaka'da kaldı

Yeni sezon öncesi iç transferde sözleşmesi biten 9 futbolcudan Mustafa Aşan, Cenk, Metin ve Arif'le nikah tazeleyen Karşıyaka, golcü Hakan Kuş'la da yeniden anlaştı.

Transfer yasaklısı Karşıyaka'da kadrodaki tek pivot santrfor olup geçen sezon takımın oynadığı 28 maça da ilk 11'de başlayan 26 yaşındaki futbolcu 1 yıllığına imza attı. Geçen sezon 8, önceki sezon ise 12 gol atmasına rağmen eleştiri oklarının hedefi olan Hakan'ın kadroda tutulup tutulmayacağıyla ilgili belirsizlik de oradan kalktı.

Kaf-Kaf'ta sözleşmeleri biten Fatih, Anıl, Harun ve Mustafa Değirmenci'ye yapılan tekliflere yanıt bekleniyor. Yeşil-kırmızılı ekip yeni sezon öncesi yarın tesislerde toplanıp antenmanlara cuma günü başlayacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber İzmir Enternasyonal Fuarı 9-13 Eylül tarihleri arasında açılacak
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'da VIP kombine yenileme dönemi başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?