ANA SAYFA > ÇEVRE > Hakan Doğanay'dan ormanlarımız için konser daveti

Hakan Doğanay'dan ormanlarımız için konser daveti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hakan Doğanay'dan ormanlarımız için konser daveti

İzmir'de yaşanan orman yangınları sebebiyle kaybolan yüzlerce dekar yeşil araziye sanatçılar duyarsız kalmadı. İzmir'li ünlü sunucu ve televizyon yapımcısı Hakan Doğanay öncülüğünde Kasım ayında İzmir'de çok büyük bir konser gerçekleştirilecek.

Konserin geliri Ege Orman Vakfı'na bağışlanacak. Elde edilen gelir ihtiyaç olunan her noktaya fidan olarak geri dönecek. Etkinliğin önderliğini yapan Doğanay, ilk etapta İzmirli olan çok sayıda ulusal ve lokal sanatçıya teklif götürdüklerini ve büyük bölümünden de olumlu yanıt aldıklarını açıkladı. Ayrıca ses sistemi,konser alanı konusunda da tereddütsüzce olumlu cevap aldıklarını açıklayan Doğanay "İzmir'li Dayanışması" nasıl olur bütün ülkeye göstereceğiz" dedi.

İstanbul veya diğer şehirlerden gelecek olan sanatçıların uçak ulaşımı ve konaklaması konusunda herkesten sponsorluk desteği isteyen Doğanay, öncelikle kendisinin de bir baba olduğunun altını çizerek "Çocuklarımıız için , gelecek için, yaşanacak bir dünya bırakmak istiyorsak ağaçlara, ormanlara ihtiyacıımız var.Eşimle sabah konuştuğumda müdiresi olduğu kurumun öğrencilerinin konser vermek istediklerini ve bu etkinlikte yer almak istedikleri bilgiisi beni çok duygulandırdı.Kimden destek istediysem tüm cevaplar olumlu geldi.Şimdi sıra davet ettiğimiz sanatçılarda..Gerisi kolay.Çünkü İzmirli İzmirine her zaman sahip çıkmayı başarır .Davet listemde yer alan sanatçı listesi yaklaşık 150-200  kişiden oluşuyor.Aralarında İzmirli olsa da olmasa da bu tür bir etkinliğe destek verebileceğini düşündüğüm Zülfü Livaneli, Tarkan, Sezen Aksu, Haluk Levent, Sıla, Tolga Çandar, Murat Dalkılıç, Altay, Berkay, Bengü, Ben Fero, Ceza, Norm Ender gibi isimlerin yanısıra listeleyemeyeceğim kadar dosta davet gönderiyorum..Listeyi yayınlamakla bitmez,  etkinliğin sahnesi herkese açık.." dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Doğukan'ın sakatlığı nüksetti
Sonraki Haber Öğrenci evini birlikte kuruyorlar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?