ANA SAYFA > SPOR > Haberi 11 gün önce vermiştik... Pınar Karşıyaka Şampiyonlar Ligi'ni açıkladı

Haberi 11 gün önce vermiştik... Pınar Karşıyaka Şampiyonlar Ligi'ni açıkladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Haberi 11 gün önce vermiştik... Pınar Karşıyaka Şampiyonlar Ligi'ni açıkladı

Karşıyaka Haber'in 11 gün önce verdiği haberi yönetim bugün açıkladı. Açıklamaya göre, Pınar Karşıyaka önümüzdeki sezon FIBA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek..

Kulüpten yapılan açıklama şöyle: "2020-2021 sezonunda yeniden FIBA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Karşıyaka'nın gücü ana sponsorumuz Pınar'ın desteği ile birlikte Avrupa basketbolunun en prestijli organizasyonlarından biri olan ve önceki sezonlarda çeyrek final oynama başarısı gösterdiğimiz FIBA Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon daha büyük başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyor ve taraftarlarımızla Şampiyonlar Ligi maçlarımızda yeniden buluşacağımız gün için sabırsızlanıyoruz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli Belediyesi, Selçuk Yaşar Tesisleri'ni temizledi
Sonraki Haber Beydağ'da okullar dezenfekte edildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?