ANA SAYFA > GÜNDEM > Güvenliğimizi sağlayanlar Kızılay Başkanını ziyaret ettiler

Güvenliğimizi sağlayanlar Kızılay Başkanını ziyaret ettiler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Güvenliğimizi sağlayanlar Kızılay Başkanını ziyaret ettiler

Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Metin Yalçın ile Karşıyaka İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz'i ziyaret etti.

Karşıyaka'nın güvenliğini başarılı çalışmalarıyla sağlayan güvenlik ekiplerinin müdür ve komutanı Türk kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz'i makamında ziyaret ederek, çalışmalarıyla ilgili bildi aldılar. Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Emniyet Müdürü.Metin Yalçın ve Karşıyaka İlçe Jandarma Komutanı.Ahmet Karaman'ın ziyaretinden son derece mutlu olduğunu ve teşekkür ettiğini ifade eden Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, konuklarına Türk Kızılay ve Karşıyaka Şubesinin çalışmalarıyla ilgili bilgi sundu ve fikir alışverişinde bulundu.  

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karabağlar’da nikaha online hazırlık
Sonraki Haber Genel Müdür Karşıyaka Nüfus Müdürlüğü'nü ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?