ANA SAYFA > SPOR > Güracar yönetime rapor verecek

Güracar yönetime rapor verecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Güracar yönetime rapor verecek

Sezonun son maçında cumartesi günü Kırıkkale Büyük Anadoluspor'a konuk olacak Karşıyaka'da teknik direktör Erman Güraçar, lig bitince yönetime transferle ilgili rapor sunacak.

Ligde iddiasız kalmasına rağmen son 10 maçtır bileği bükülmeyen takımının genel performansından memnun olan Güraçar'ın özellikle ileri uç ve kanatlara takviye istemeye hazırlandığı öğrenildi.

Bu sezon aylarca alt sıralarda kaldıktan sonra son dönemde çıkışa geçen Karşıyaka'da yeni sezonda ligde iddialı olmak isteyen kurmaylar, transferde geçen yaz yapılan hataları tekrarlamamak için dikkatli olacak. Son hafta Play-Off yarışındaki Kırıkkale deplasmanına geçen hafta Belediye Derincespor maçında olduğu gibi as kadroyla çıkması beklenen yeşil-kırmızılılarda kırmızı kart cezalısı Ertuğrul sezonu erken kapattı.

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Avni Erboy, Akhisar Spor Müzesi’ne 100 kitap bağışladı
Sonraki Haber Annelerin kalbi Bayraklı’da atacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?