ANA SAYFA > SPOR > Güracar: Üst lige çıkmak dışında hiçbir beklentimiz yok

Güracar: Üst lige çıkmak dışında hiçbir beklentimiz yok

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Güracar: Üst lige çıkmak dışında hiçbir beklentimiz yok

Karşıyaka'da yeniden dümene geçen Teknik direktör Erman Güracar üst lige çıkmak dışında hiçbir beklentilerinin olmadığını söyledi.

Güraçar, "Biz bu 9 haftayı olabildiğince kayıpsız bir şekilde geçmek ve sezon başı koyduğumuz hedefi yakalamak istiyoruz. Zaten Karşıyaka'nın hocasının başka bir şey deklare etmesi mümkün değil. Bunu yakalayacak bir kadro ve yapı var. Bu takımın oluşturulmasında çok büyük sorumluluğum var. O sorumluluk bilinci beni tekrar buraya getirdi. Üst lige çıkmak dışında hiçbir beklentimiz yok. Toplanabilecek 27 puan var. Önce Play-Off'u garantilemek, ardından bütün camianın desteğini arkamıza almak ilk amacımız" diye konuştu.

Karşıyaka'da Başkan Turgay Büyükkarcı, Erman Güracar'ı takımın başına geri getirdikten sonra son haftalarda dile getirdiği takıma olan güvenini tekrarladı. Büyükkarcı, camiadaki yönetimiyle alakalı eleştirilerle ilgili, "Bu kulübü çok seven Karşıyakalıların olduğunu biliyoruz. Başarısızlıktan mutluluk duyacak bir grubun olduğunu da biliyoruz. Telefonla arayan, yolda, sokakta gördüğünde desteklerini iletenler de var, sosyal medya üzerinden eleştirenler de var. Benim kulüp başkanı olarak çocuk ayırmaya hakkım yok. Eleştirilere de saygı duyacağız. Biz gerçekten başarı istiyorsak hep beraber birlik olmalıyız. Bunun başka hiçbir yolu yok. Bu sene buradan çıkacağız, ben buna inanıyorum. Bunu yapacak tüm şartlarımız var" açıklamasını yaptı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinde yeni görevlendirmeler yapıldı
Sonraki Haber CHP İzmir'den 4 seçim ofisi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?