ANA SAYFA > SPOR > Güraçar: Kimse kaygılanmasın

Güraçar: Kimse kaygılanmasın

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Güraçar: Kimse kaygılanmasın

Mardin 1969 Spor'la 1-1 berabere kalarak galibiyet özlemi 6 haftaya yükselen ve düşme hattıyla arasında 2 puan fark bulunan Karşıyaka'da ilk maçına çıkan teknik direktör Erman Güraçar, yeşil-kırmızılı takımın üst sıralara tırmanacağını vurguladı.

"Ligin alt tarafıyla çok çabuk bağlantımızı keseceğiz" diyen teknik patron Güraçar, "Kimse kaygılanmasın. Bu takımın kalitesi belli. Önümüzdeki 4-5 haftalık süre içerisinde seri şekilde üst sıralara tırmanacağız" şeklinde konuştu.

Mardin ekibi karşısında ilk yarım saatte maçı bitirebilecekken 1 puana razı olduklarını ifade eden Güraçar, "Maçın görüntülerini izledik. Çok net 7 tane pozisyonumuz var. Takım 70 dakika harika top oynadı. Sadece topu içeri atamadık. Son 20 dakikada düşüş yaşadık ama bu oyun sürdükçek sorun yaşamayız. Puan sıralamasındaki durumumuz kimseyiz telaşlandırmasın. Çok zor gibi görünse de hedefimiz Play-Off'u yakalamak. Puan farkı gözüküyor ama 3 puanlı sistemde bu zor değil" yorumu yaptı.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konak, ailelere yönelik eğitim programı başlattı
Sonraki Haber Başkan Soyer: 2022 barış yılı olacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?