ANA SAYFA > SPOR > Güracar: Henüz sadece 1 maç kazandık

Güracar: Henüz sadece 1 maç kazandık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Güracar: Henüz sadece 1 maç kazandık

Sezona Nevşehir Belediyespor'u deplasmanda 2-0 yenerek başlayan Karşıyaka'da teknik direktör Erman Güracar, önemli bir galibiyet aldıklarını ancak ayaklarının yere sağlam basması gerektiğini söyledi.

Şampiyonluk iddiasıyla hazırlandıkları lige iyi başlamanın önemli olduğunu belirten Erman Güracar, "Ciddi yatırım yapan, iyi bir takıma karşı oynadık. Deplasmanda önemli bir 3 puanı hanemize yazdırdık ama henüz sadece 1 maç kazandık. Lig çok uzun bir maraton. Aynı ciddiyetle galibiyetleri seri haline getirmeliyiz" diye konuştu.

Transfer döneminin bitimine 2 gün kala eksikleri bulunduğunu belirten tecrübeli teknik adam, "Orta saha ve defansta alternatif eksiğimiz var. Orta sahada kadro dışı olan Samican'ın durumunu bekliyoruz. Durumu değerlendirilecek. Takımda devam edip etmeyeceğine göre karar vereceğiz. Ayrılırsa o bölgeye en az 1 takviye ihtiyacımız olacak. Defansa da 25 yaş kontenjanına takılmayan genç oyuncu bakıyoruz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Terra Madre Anadolu, ''İzmir Sanat Bahçesi'' söyleşileriyle devam ediyor
Sonraki Haber İzmir’de yüzyılın gecesi yaşanacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?