ANA SAYFA > SPOR > Güracar: Gençlerimizle gurur duydum

Güracar: Gençlerimizle gurur duydum

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Güracar: Gençlerimizle gurur duydum

Şampiyonluk yarışındaki Fethiyespor'u 4-1 mağlup ederek yenilmezlik serisini 9 haftaya çıkaran Karşıyaka, kalan 2 karşılaşmada aynı disiplinle sahaya çıkacak.

Grupta iddiaları bulunmamasına rağmen son 2 maçlarında üst üste Play-Off yarışındaki Belediye Derincespor ve Kırıkkale Büyük Anadoluspor'la karşılaşacaklarını hatırlatan teknik direktör Erman Güraçar, "Maçlarımız yalnızca biz ve rakibimizi değil, yarıştaki birkaç takımı birden ilgilendiriyor. Tüm takımlar için bütün sezonun emeği var. Karşıyaka 110 yıllık bir camia ve geçen hafta Fethiyespor maçında nasıl mücadele ettiysek bize yakışan aynı ciddiyetle son maçlarımızı oynayacağız" diye konuştu.

U19 takımın Bölgesel Gelişim Ligi'nde final oynayıp kupayı seri penaltılarla kaybettiği yeşil-kırmızılılarda altyapı oyuncularının dengeli bir şekilde takımda yer bulacağını söyleyen Güraçar, "U19 finalini Antalya'da izleyip gençlerimizle gurur duydum. Ben göreve geldikten sonra U19'dan 7 oyuncu bizimle antrenmana çıktı. Ferdi'yi önceki hafta Edirne deplasmanında 90 dakika oynattık. Altyapı oyuncularının tamamını son haftalarda göz boyamak için 1-2 maçlığına sahaya sürüp öyle değerlendirmek doğru olmaz. Camianın gözünü boyamak için popülist bir şekilde değil, doğru şekilde değerlendirme yapmalıyız. A takımla sezon başında da antrenman yapıp kampa gelecekler. Geniş zamanda değerlendirip oyuncu kazanacağız. Altyapıda bir cevher var, İzmir gibi büyük bir şehrin potansiyelini doğru değerlendirmeliyiz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ünlü karikatüristlerden İzmir'e hatıra
Sonraki Haber Pako Sokak Hayvanları Sosyal Yaşam Kampüsü açılıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?