ANA SAYFA > SPOR > Gültekin ve Dal: Bu büyük camiada yalnız bırakıldık

Gültekin ve Dal: Bu büyük camiada yalnız bırakıldık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gültekin ve Dal: Bu büyük camiada yalnız bırakıldık

Karşıyaka'da başkan Turgay Büyükkarcı'nın yeniden aday olmayacağını açıkladığı 12-13 Ağustos'taki olağanüstü genel kurula İlker Ergüllü'nün tek aday olarak girmesi beklenirken, kulüpte ödemelerle ilgili belirsizlik yaşanıyor.

Görevi bırakacak yönetim Ergüllü'ye yalnız futbolda transfer görüşmesi yapmak için yetki verirken, kulüp genelindeki ödemeler konusunda sıkıntı çıktı. Futbol şubesinde görev yapan Ayhan Gültekin ve Osman Dal, açıklama yaparak belirsizlik nedeniyle arada kaldıklarını söyledi.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı: "18 Temmuz'daki mali kongrede genel kurul kararı alındı. Genel kurul 13 Ağustos'ta yapılacak. Bu arada transfer devam ediyor. Futbolculara ödeme yapılması ve takımın kampa gitmesi gerekiyor. Eski yönetim genel kurul kararı aldık diye ödeme yapmıyor. Yeni başkan adayı İlker Ergüllü ve yönetimi ise, 'Biz daha seçilmedik o yüzden 14 Ağustos'tan önce ödeme yapamayız. Eski Başkan Turgay Büyükkarcı ve yönetim kurulu istifa etsin, yetkiyi divan devralsın, o zaman maddi yönden destek çıkarız' diyorlar. Bizler de iki arada kaldık. Bu duruma rağmen teknik ekibimize ve futbolcularımıza sonuna kadar yanlarında olduğumuzu söyledik. Biz de bırakırsak kaos oluşacak. Bu büyük camiada Ayhan Gültekin ve Osman Dal olarak yalnız bırakıldık."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 2 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Meslek Fabrikası ile gençlerin yıldızı parlıyor
Sonraki Haber Karşıyaka'da hafriyat kamyonu ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?