ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Güldüren Cazibe ''Bir Kira Bir Yuva'' için sahnede

Güldüren Cazibe ''Bir Kira Bir Yuva'' için sahnede

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Güldüren Cazibe ''Bir Kira Bir Yuva'' için sahnede

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin depremzedeler için başlattığı “Bir Kira Bir Yuva” kampanyası kapsamında Güldüren Cazibe tiyatro oyunu 24 Mayıs Çarşamba günü İzmirliler ile buluşuyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ili etkileyen depremlerin yaralarını sarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Başlatılan “Bir Kira Bir Yuva” kampanyası ile depremzedelerin barınma sorunu çözüme kavuşturuluyor. “Bir Kira Bir Yuva” kampanyası kapsamında Nihan Durukan ve Necmi Yapıcı’nın rol aldığı Güldüren Cazibe tiyatro oyunu 24 Mayıs Çarşamba günü saat 20.30’da Kültürpark İzmir Sanat Merkezi’nde sahnelenecek. Bilet satışlarının birkirabiryuva.org adresinden yapılacağı oyunun biletleri 200 lira olarak satışa sunuldu. Gösteri izleyeme imkanı olmayan ama kampanyaya destek olmak isteyenler için sunulan katılımsız bilet ise 100 lira olarak belirlendi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TİP'ten İzmir'de 14 ilçede YSK'ya itiraz
Sonraki Haber Jeofizik Mühendisleri Odası'ndan İzmir'e zemin uyarısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?