ANA SAYFA > SPOR > Görüşme çok, sonuç yok!..

Görüşme çok, sonuç yok!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Görüşme çok, sonuç yok!..

Karşıyaka futbol takımına teknik direktör için bugüne kadar yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç çıkaramadı.

Teknik adam sorununu tek başına üstlenen başkan Mutlu Altuğ, Mustafa Reşit Akçay, Ahmet Akçan, Cihat Arslan, Serdar Sabuncu, Ufuk İskender, Ünal Karaman ile yaptığı görüşmelerden sonuç çıkaramadı. Altuğ son olarak camianın tanınmış isimlerinden, eski teknik adam ve eski futbolcu Recep Umut ile yanında birlikte hareket ettiği yönetici arkadaşları Serdar Işıldar, Serhat Bayülgen ve Ali Yüceışık  bir araya geldi.
Özellikle Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde (eski adıyla BESYO) uzun yıllar öğretim görevlisi olarak çalışan Yrd. Doç. Dr. S. Mete Yazıcı'ya da çok sayıda teknik direktör olan eski öğrencisi "Karşıyaka'ya gelirim" mesajı verdi. Mustafa Celep kanalıyla Hüseyin Hamamcı adı gündeme getirildi. Bazı yeni ve eski yöneticiler Rıza Tuyuran konusunda ağırlık koyma çalışması yaptı. Karşıyaka Spor Kulübü Divan Başkanı Cihan Büyükoral, eski teknik direktörlerden Serdar Sabuncu ile görüştü. Tolga Canıtez, Ümit Turmuş çeşitli kanallarla yöneticilerle telefonla görüştü, proje sundu. 
Tüm bu gelişmelere karşın yönetim yetkiyi verdiği başkan Mutlu Altuğ'un son sözünü söylememesi üzerine her hangi bir karar veremedi.  Yöneticiler "teknik direktör sorunu ne zaman çözülecek?" sorusuna, "En iyisini bulmak için görüşmelerimiz sürüyor" cevabını veriyor.
Şu ana kadar görüşme çok oldu ancak sonuç çıkmadı. Bakalım önümüzdeki hafta ne getirecek... Her hangi bir teknik adam ve ekibi ile anlaşma yapılacak, bu sorun da çözülecek mı?

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Merkez üstü İzmir Körfezi, şiddet 3.8...
Sonraki Haber Safter Karabağlı'yı andılar...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?