ANA SAYFA > GÜNDEM > Gönül Sofralarına büyük ilgi...

Gönül Sofralarına büyük ilgi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gönül Sofralarına büyük ilgi...

Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu'nun "Gönül Sofraları"na Karşıyakalılar büyük ilgi gösteriyor.

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Selahattin Köse ile birlikte "Gönül Sofraları"nda vatandaşlara seslenen ve projelerini anlatan İsmail Çiftçioğlu'na gösterilen büyük ilgi, Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Çiftçioğlu'na büyük moral oluyor.
Cumhuriyet, Zübeyde Hanım, İnönü, Dedebaşı, Yalı ve Şemikler Mahalleri sakinleriyle, aynı sofranın etrafında toplanıp oruçlarımızı birlikte açarak, Ramazan ayının bereketini paylaşan İsmail Çiftçioğlu "Rabbim ibadetlerimizi kabul buyursun, birliğimizi daim eylesin" dedi.
"Gönül Sofraları"nda kendisine gösterilen büyük ilgiden mutlu olduğunu ve buna laik olmak için var gücüyle çalışacağını ifade eden Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu'na her zaman olduğu gibi Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Selahattin Köse de eşlik ediyor.  

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Özgür Özel: Bunlar Alsancak İskelesi'ni Türgev'e, Karşıyaka İskelesi'ni Tügva'ya verirler
Sonraki Haber İyilik Gönüllüleri Ramazan ayında da kalpleri fethetti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?