ANA SAYFA > GÜNDEM > GOLD kız çocuklarının geleceğine çalışıyor

GOLD kız çocuklarının geleceğine çalışıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
GOLD kız çocuklarının geleceğine çalışıyor

GOLD’un daveti ile dernek binasında bir araya gelen 150’den fazla yardımsever birlikte kahvaltı yaptı. Kahvaltının geliri, öğrencilere yardımda kullanılacak.

Kahvaltıya Eski Gençlik ve Spor Bakanlarından Yüksel Çakmur, İYİ Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Müjde Harput, CHP Karşıyaka Kadın Kolları Başkanı Alev İldeniz, üniversitelerden bilim insanları, kurum yöneticileri, muhtarlar ve çok sayıda yardımsever katıldı.
Dernek Başkanı Serdar Yavaşoğlu derneğinin adını Geleceğim Ol Derneği olarak koyduklarını ve adına yakışır çalışmalar yaptıklarını söyledi. 
Yavaşoğlu, derneğinin 150 üyesi, 180 düzenli bağışçısı olduğunu belirterek şöyle konuştu.  “GOLD olarak yalnız yaşayan kadınların kız çocuklarını okutmayı önemsiyoruz.  Bugün 150’den fazla yardımseverimiz ile kahvaltıda buluştuk. Bu kahvaltıdan elde edilen gelir, derneğin yardım fonuna aktarılacak. Bu yıl 90 öğrenciye burs veriyoruz. Sadece burs değil, ailelerin ekonomik sıkıntısı varsa gıda ve eşya yardımı yapıyoruz. Evlatlarımıza, İngilizce, Almanca, Satranç, Resim, Basket, Diksiyon, etüd gibi derslerde yardımcı oluyoruz.  Sosyalleşmeleri için, denize, tiyatroya, müzelere, Karşıyaka ‘nın basket maçlarına, Anıt Kebir’e, Çanakkale’ye gibi geziler düzenliyoruz. Bağışçılarımız, üyelerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz ile 500 kişilik kocaman bir aile olduk.’
Haber ve fotoğraflar: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'nın gençleri Aliağa'da galip
Sonraki Haber Karşıyaka'dan üste üste 3.galibiyet

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?