ANA SAYFA > SPOR > Gençoğlu, Kosova Kupası’nı kaldırdı

Gençoğlu, Kosova Kupası’nı kaldırdı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gençoğlu, Kosova Kupası’nı kaldırdı

Pınar Karşıyaka'da yıllarca görev alan Engin Gençoğlu, henüz 1 ay önce göreve başladığı Kosova’nın Trepça takımıyla Kosova Kupası’nı kazandı.

Pınar Karşıyaka ve Beşiktaş'ta yıllarca görev yapan Gençoğlu, başantrenör olarak görev aldığı Fethiyespor'u 1. Lig'e taşımış, ayrıca geçen sezon 4. sırada aldığı Ayos Konyaspor'u, Basketbol Süper Ligi'ne çıkarmıştı. Başarılı antrenör, ocak ayında göreve başladığı Kosova'nın Mitrovice şehrinin takımı Trepça'da üst üste 4 kez kazanırken, Kosova Kupası'nda da takımını şampiyon yaptı.

Kosova Kupası çeyrek finalinde Vellaznimi'yi 81-56, yarı finalde Rahoveci'yi 87-79 mağlup ederek finale çıkan Trepça, 5 bin basketbolseverin heyecanla izlediği maçta Prishtina'yı 74-66 mağlup ederek kupaya uzandı. Ligde 4'te 4 ve kupada 3'te 3 yapan Engin Gençoğlu, Kosova macerasına üst üste 7 galibiyet alarak başladı. Kupayı kaldırıp gelecek sezon ekibini Avrupa kupalarına katılma hakkını kazandıran Gençoğlu, "İlk hedefimiz olan kupayı kaldırdık. Türkiye'den sonra Avrupa'da da bir takımla şampiyon olmak gerçekten çok farklı bir duygu. Güzel çıkışımızı ligde de sürdürüp bu kulvarda da sezonu kupayla kapatmaya çalışacağız. Türk basketbolunun gücünü Avrupa'da da göstermeye aracı olduğum için çok gururluyum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mera İzmir'in çobanları da depremzedelerin yanında
Sonraki Haber Başkan Kırgöz'den deprem bölgesine ziyaret

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?