ANA SAYFA > İZMİR > Gençlere girişimcilik eğitimi

Gençlere girişimcilik eğitimi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gençlere girişimcilik eğitimi

Bornova Belediyesi ve Girişiyorum Derneği işbirliği ile düzenlenen ‘Gençler Arasında Sosyal Girişimciliğin Geliştirilmesi’ eğitimi Bornova Belediyesi Altındağ Atatürk Sivil Toplum Kuruluşları Yerleşkesinde yapıldı. Gençlere Sosyal girişimcilik konusunda bilgi verilerek deneyim hikâyelerinin paylaşıldığı etkinlik büyük ilgi gördü.

Gençlerin gönüllülük çalışmalarına katılım sağlayarak, paylaşmayı ve dayanışmayı öğrenmeleri hedefi ile hazırlanan program kapsamında onların fikirlerini hayata geçirme fırsatı bulmaları ve toplumsal fayda sağlayarak özgüvenlerini geliştirmeleri amaçlandı. Eğitimciler Aydan Tuncayengin, Erşan Altürk, Pınar Çoban ve Çağıl Söyler ile Mim Sanatçısı İlker Kılıçer’in konuk olduğu etkinlikte ayrıca sosyal girişimcilik hakkında bilgiler verilerek gençlerin farkındalıklarının ve yaratıcılıklarının gelişmesine destek olundu.
 
‘Her zaman gençlerin yanındayız’
Yaptıkları çalışmalarla her zaman gençlerin yanında yer aldıklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Eğitimden sanata, meslek edinmelerinden spora kadar her konuda gençlerimize fırsatlar sunuyoruz. Bornova Belediyesi olarak spor ve sanatta yeni hizmet alanları açıyor, kurslar düzenliyoruz. İlçemizde eğitim gören üniversite öğrencileri için yeni yurtlar hayata geçiriyoruz. Altın Bilezik Ofisimiz ile iş imkanları yaratıyor, düzenlediğimiz eğitim, panel ve söyleşilerle de onları bilinçlendiriyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın ve gençlerimizin her zaman yanında olacağız”dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çocuklar Kent Belleği'nde imza gününde buluştu
Sonraki Haber Batıdan Doğu’ya Asya Sergisi İzmir’de açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?