ANA SAYFA > SPOR > Gençler Liginde Pınar Karşıyaka Tofaş'a yenildi...

Gençler Liginde Pınar Karşıyaka Tofaş'a yenildi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gençler Liginde Pınar Karşıyaka Tofaş'a yenildi...

TOFAŞ Basketbol Genç Takımı, BGL Final Grubu’nda Pınar Karşıyaka Tofaş’a 75-72 yenildi.

İzmir temsilcisi karşısında ev sahibi ekip, ilk çeyreği 23-16 önde kapattı. Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci periyodun başında farkı 29-19 ile çift hanelere çıkaran TOFAŞ soyunma odasına 45-34 önde gitti.
İki takımın da sert savunmalarla başladığı üçüncü çeyreğin ilk dakikalarında durumu 50-37’ye getiren TOFAŞ, karşısında savunmasını daha da sertleştiren Pınar Karşıyaka 27. dakikada farkı eritti ve 3 sayıya düşürdü: 52-49. Bursa temsilcisi, son çeyreği 57-55 önde kapattı.
Son periyotta iki takım da kıran kırana bir mücadele sergilerken, TOFAŞ, 5 sayılık farkı 62-57’lik skorla yakalasa bile Pınar Karşıyaka bitime 6.48 kala 62-64 üstünlüğü sağladı. Son bölümde TOFAŞ sonuca giderek maçı 75-72 kazandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ak Partili Şengül'den İzmir'e proje sinyalleri
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka Gençleri play off'ta Fenerbahçe ile eşleşti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?