ANA SAYFA > MEDYA > Genç Gazeteciler Platformu'ndan kınama

Genç Gazeteciler Platformu'ndan kınama

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Genç Gazeteciler Platformu'ndan kınama

Genç Gazeteciler Platformu, Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları İzmir İl Kongresi’nde gazetecilere yapılan saldırıyı kınadı. Açıklama şöyle:

"29 Ağustos Cumartesi günü yapılan CHP İl Gençlik Kolları Kongresinde, sandık sonuçlarının açıklanmasının ardından taraflar arasında çıkan kavgada, görevini yapmakta olan gazetecilere yönelik saldırı ve linç girişimi gerçekleşmiş, meslektaşlarımızın telefon ve teçhizatlarına el konulmuş, darp edilmişlerdir.

Türk demokrasisinin 4’ncü gücü büyük gücü olan ve kamunun haber alma hakkını savunmak adına kongrede bulunan gazetecilere yönelik sözlü ve fiziksel saldırı asla kabul edilemez.

Basın özgürlüğünün ayaklar altına alındığı bugünlerde, demokrasinin en önemli kalelerinden biri olan kentimizde, gazetecilere yapılan çirkin saldırıyı kınıyor, sorumluların derhal konuya müdahale ederek failleri ortaya çıkarmasını ve en ağır şekilde cezalandırmalarını diliyoruz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İGC: Gazeteciler sahipsiz değildir
Sonraki Haber Bakan Koca: İzmir'de kısmi artış var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?