ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Gelinlerin Sabahlığı Bride Sabahlık

Gelinlerin Sabahlığı Bride Sabahlık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gelinlerin Sabahlığı Bride Sabahlık

Günümüzde düğün günlerinde saç ve makyaj aşamasında gelinlerin kullandığı sabahlık modelleri bride sabahlık olarak adlandırılmaktadır.

Günümüzde düğün günlerinde saç ve makyaj aşamasında gelinlerin kullandığı sabahlık modelleri bride sabahlık olarak adlandırılmaktadır. Düğün aksesuarları arasında yer alan bu yeni tarz ürün gelinin şıklığını makyaj aşamasından başlatmaktadır. Bekarlığa veda gecelerinde de çoğunlukla tercih edilmekte olan bu sabahlık modeli beyaz saten kumaştan üretilmektedir.

Arkasında yazan bride yazısı ile geline ait olduğu kanıtlanan bu model şimdilerde tüm gelinlerin mutlak suretle kullandığı sabahlık modelleri arasındadır. Şıklığı ve rahatlığı içerisinde birleştiren bu ürün çoğunlukla düğün günü hazırlıklar sürecinde gelinin kurtarıcısı niteliğindedir. Özellikle saç ve makyaj aşamasında kolay çıkartılabilme özelliğine sahip bride sabahlık modelleri, şık görünüm ile de gelinleri mutlu etmektedir.

Bride Sabahlık Setleri

Gelin sabahlık seti olarak adlandırılan bu setler içerisinde bride yazılı sabahlık ve terlik ürünü bulunmaktadır. Farklı renklerde üretimi gerçekleştirilen bu setler beyaz, siyah, gri ve pembe gibi renklerle vitrinlerdeki yerini almaktadır. Terlik modellerinde topuklu ve düz kombinler kullanılan bride sabahlık setleri son dönemde oldukça trend bir hal almıştır. Tüm sabahlık modellerini görüntülemek için https://www.ahu.com.tr/bride-sabahlik sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Faber Castell Kalitesi?
Sonraki Haber Kısa Abiye Elbise Özellikleri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?