ANA SAYFA > GÜNDEM > Geleceğe nefes, örnek davranış...

Geleceğe nefes, örnek davranış...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Geleceğe nefes, örnek davranış...

Ülkemizde büyük acı yaratan, gözyaşları döktüren orman yangınları bir biri ardına gelirken, halkımız da fidan bağışı için kolları sıvadı. Çeşitli kurum ve kuruluşlardan kampanyalar birbiri, ardına gelirken, Karşıyaka’dan anlamlı bir çağrı büyük ses getirdi.

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü’nde Çocuk Gelişimi öğretmeni olarak görev yapan Demet Kaya, ülkemizin dört bir yanında yanan ormanlar için kampanyaya katılırken, anlamlı bir bağış yaptı. 
Yarın doğum gününü kutlayacağı tek oğlu Kaya Musa Karaaslan için “doğum günü”nü anlamlı bir şekle dönüştürdü. Demet Öğretmen, oğluna alacağı hediye ve doğum günü masraflarını yanan ormanlara 100 fidan alınması için TEMA Vakfına bağışladı ve sosyal medyadan da bunu paylaşarak çağrıda bulundu.
Demet Kaya, oğlunun yaş gününe katılacak olan, eş dost, akraba, kendi arkadaşlarıyla oğlunun arkadaşlarının ailelerine çağrıda bulunup;  “Gelecek kuşaklara daha güzel bir dünya bırakmak üzere oğluma yaş günü hediyesi yollamayın, getirmeyin. Sizler gelin ancak oğlum için alacağınız hediyenin parasını yanan ormanlara fidan alınması için bağışlayın. Bu beni ve oğlumu daha da çok mutlu edecektir” dedi. 
Yarın 5 yaşına girecek oğlu için anlamlı bir doğum günü yapacak olan Demet öğretmene en büyük destek Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz'dan geldi.
Müdür Korkmaz, kurumunda görevli Demet öğretmeni kutladı ve şu mesajı yolladı:
“Demet öğretmenim iyi hafta sonları. İnsegramda karşılaşmış olduğum bir paylaşımınız benim Türk kadınına ve geleceğe yönelik tüm umutlarımı yeniden güçlendirdi. Oğlunuz Kaya’nın yaş günü için ayırmış olduğunuz tüm paranızı TEMA vakfına bağışlamanız takdire şayandır. Günümüzde onlarca yerde yangınların olduğu şu dönemde daha da anlamlıdır. Umarım şu yanan ormanlarımız için kati bir kanun çıkar da olduğu gibi yenilenir. Gözü doymamış aşağılık düşüklere peşkeş çekilmez. Türk kadını 1.Dünya savaşında, Kurtuluş Savaşı’nda sessiz kahramanlardı. Dünyada ne olacağı belli olmayan dönemlerde maske üretme yarışına giren 80 gönüllümüzün de yüzde doksanı kadındı. Aynı zamanlarda. Onlarca adamda (?)  Nema peşinde idi. Sonuç olarak sizin yaptığınız bu onurlu davranışı belki çok kişi anlamayacak. Şunu bilin ki zamanında NENE HATUNU da kimse anlamamıştı. Size tüm kalbimle teşekkür ederim ülkemiz adına da sonsuz teşekkürler.”
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Selvitopu'ndan İGC'ye ziyaret
Sonraki Haber Gazetecilere yapılan saldırıyı kınıyoruz...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?