ANA SAYFA > İZMİR > Gaziemir’den depremzedelere 6 tır, 35 kamyon eşya desteği

Gaziemir’den depremzedelere 6 tır, 35 kamyon eşya desteği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gaziemir’den depremzedelere 6 tır, 35 kamyon eşya desteği

Gaziemir Belediyesi’nin depremzedeler için başlattığı yardım kampanyasına yoğun ilgi gösteren yurttaşların desteğiyle 4 günde toplanan 6 tır eşya ve 2 kamyonet, deprem bölgesine ulaştırıldı. 35 kamyon eşya ise Fuar İzmir’e gönderildi.

Türkiye’nin 10 ilinde yıkımlara ve can kayıplarına neden olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem felaketinin ardından Gaziemir Belediyesi’nin başlattığı yardım kampanyasına yurttaşlar yoğun destek veriyor. ESBAŞ Spor Salonu’nda yürütülen kampanyaya 4 bin 447 Gaziemirli bağış yaptı. Kampanya kapsamında 4 günde 4 bin 494 battaniye, 418 yatak, 2 bin 969 koli giysi, bin 47 koli temel gıda ürünleri, 474 koli hijyen ve temizlik malzemesi, 316 ısıtıcı, 482 koli su, 235 adet uyku tulumu-mat-halı, 258 koli bebek eşyası ve gıdası, 506 koli bebek bezi, 21 bebek arabası, 54 koli tıbbi malzeme, 4 çadır, 2 fırın, 4 jeneratör, 1 tekerlekli sandalye, toplam 200 litre olmak üzere 4 koli benzin, 8 koli köpek maması toplandı. Bağışlar, 934 gönüllü ve belediye çalışanları tarafından gruplandırılarak kolilere koyuldu. 

Paketlenen eşyalar, 6 tıra ve 2 kamyonete yüklenerek deprem illerine gönderildi. 35 kamyon dolusu eşyada deprem bölgesine sevk edilmek üzere İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyon merkezi Fuar İzmir’e ulaştırıldı. 
Depremzedeler için destekte bulunmak isteyenler, ESBAŞ Spor Salonu’na bağışlarını ulaştırabiliyor.

ESBAŞ Spor Salonu’nda yürütülen kampanyayı organize eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “Yaralarımızı sarmak için deprem felaketinin ilk gününden bu yana dayanışma içerisindeyiz. 4 günde topladığımız bağışların bir kısmını 6 tıra ve 2 kamyonete yükleyerek doğrudan deprem bölgesine gönderdik. 35 kamyon eşyanın da depremzedelere ulaştırılması için Fuar İzmir’e taşıdık. Kampanyamıza yoğun destekleriyle katkı koyan ve bu eşyaları paketleyen, araçlara yükleyen gönüllü gençlerime teşekkür ediyorum. Sizlerle gurur duyuyorum, iyi ki varsınız” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kıyı Ege Belediye Başkanları maaşlarını depremzedelere bağışladı
Sonraki Haber Çeşme tek yürek oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?