ANA SAYFA > İZMİR > Gaziemir’de asfalt atağı

Gaziemir’de asfalt atağı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gaziemir’de asfalt atağı

Yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdüren Gaziemir Belediyesi, 2021 yılında 2 bin 500 ton asfalt kullanarak 25 bin metrekare alanı asfaltladı,7 bin 250 metrekare alana da kilit parke döşedi.

Gaziemir Belediyesi, ilçeye modern görünüm kazandırmak ve yurttaşların yaşam standartlarını artırmak için ilçenin 16 mahallesinde yol yapım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında bozulan yollar yenileniyor. Ekipler, ilçenin ihtiyaç duyulan her mahallesinde asfalt yama, serim, kilit parke döşeme işlemleri yapıyor.

Bozulan yol kaplamalarını söken ekipler, zemin güçlendirmesinin ardından sıcak asfalt serimi yapıyor. Bozulan yolları onaran ekipler, imarlı planları doğrultusunda yeni açılan cadde ve sokakların da asfaltlamasını yapıyor. Belediyenin yıl boyunca yürüttüğü çalışmalar kapsamında 2 bin 500 ton asfalt kullanılarak 25 bin metrekare alanda asfalt serimi yapıldı. Yol onarım çalışmaları kapsamında, belediye ekipleri tarafından 7 bin 250 metrekare alana kilit parke döşendi. 

Gaziemir’in 16 mahallesinin sokaklarında yol yenileme ve onarım çalışmasının aralıksız devam edeceğinin altını çizen Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “Yeni yılla birlikte alt yapı çalışmalarımızı daha da hızlandıracağız. Belirli bir program dâhilinde, ihtiyaç duyulan noktalarda yol yenileme çalışmalarını sürdürerek, yurttaşlarımızın bu yöndeki taleplerini çözeceğiz” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konak’ta Karakışta büyük dayanışma
Sonraki Haber Bayraklı zabıtasından yılbaşı denetimi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?