ANA SAYFA > İZMİR > GAZİDEK’te kayıt zamanı

GAZİDEK’te kayıt zamanı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
GAZİDEK’te kayıt zamanı

Dar gelirli öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği sağlayan Gaziemir Belediyesi Destek Eğitim Kursu’nda yeni dönem için kayıtlar başlıyor.

2020-2021 eğitim döneminin ön kayıtları 1 Temmuz 2020 Çarşamba günü başlayacak, 17 Temmuz Cuma günü son bulacak. GAZİDEK’teki kurslara 6, 7, 8 ve12. sınıf öğrencileri başvuru yapabilecek. 

Ön kayıt yaptırmak isteyenler http://www.gaziemir.bel.tr/gazidek_kayit.php adresinden çevrimiçi ve GAZİDEK Ana Kurs Merkezi ile GAZİDEK Sarnıç Kurs Merkezi’ni ziyaret ederek kayıt formunu doldurup ön kayıt yapabilecek. Ön kayıt yapan öğrenciler daha sonra sınava alınacak. Sınavda başarı gösteren ve ekonomik durumu zayıf olan öğrenciler GAZİDEK’teki eğitimlere katılmaya hak kazanacak. 

GAZİDEK’te alanında uzman eğitmenlerden ders alacak öğrenciler, lise ve üniversite sınavında başarı göstermek için yıl boyunca ter dökecek. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Oran: Çeşme’de denize karşı çay içmek 2 TL
Sonraki Haber DEÜ'den onkoloji hastası miniklere moral

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?