ANA SAYFA > MEDYA > Gazeteci Yazar Okan Yüksel'e vefa etkinliği...

Gazeteci Yazar Okan Yüksel'e vefa etkinliği...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gazeteci Yazar Okan Yüksel'e vefa etkinliği...

Karşıyakalı gazeteci- yazar Okan Yüksel için vefa günü düzenlendi.

Karşıyaka Belediyesi Karşıyaka Çarşı Kültür Merkezi’nde “Basından Edebiyata Okan Yüksel” buluşmasında Oğuz Tümbaş moderatörlüğünde, Bekir Yurdakul’un sunumuyla gerçekleşen .etkinlik ilgi gördü.
Etkinlikte gazeteci-yazar Ünal Ersözlü ve yazar Veysel Gültaş konuşmacı olarak yer aldı.
Okan Yüksel'in ağzından yaşamı anlatılan belgesel gösteriminin ardından, gazeteciler Uğur Dündar, Esat Erçetingöz , Atilla Köprülüoğlu , Lütfü Dağtaş , TGS İzmir Şube Başkanı Halil İbrahim Hüner , Sait Temur  Okan Yüksel'in yaşam tanıkları olarak birer konuşma yaptık. Etkinlikte konuşan İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi ise, “Okan Yüksel söylemleriyle, varlığıyla büyük bir ışıktır.Her türlü baskı ve şiddete rağmen soru sormaktan, vazgeçmeyeceğiz. Okan Yüksel gibi ustalarımız oldukça soru sormaya inadına devam edeceğiz” dedi.
Cem Seyhun Ünbay ve Gamze Gürel'in okuduğu şiirlerle renklenen gecede, son sözü Okan Yüksel ailesi ile birlikte sahneye çıkarak söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kreş değil, Cimnastik Okulu
Sonraki Haber CHP'nin kadınları İzmir'den haykırdı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?