ANA SAYFA > MEDYA > Gappi: Çözümün parçası olmak istiyoruz

Gappi: Çözümün parçası olmak istiyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gappi: Çözümün parçası olmak istiyoruz

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi’yi ziyaret etti. Ziyarette İGC Yönetim Kurulu Üyeleri İlkses Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erdal Erek ve Esat Erçetingöz hazır bulundu.

Ülkedeki mevcut ekonomik durumun basın sektörü ve diğer sektörlere etkisi değerlendirildi. Basın sektöründe süregelen istihdam sorununun önüne geçmek için çalışmalar yapılması gerektiğini vurgulayan İGC Başkanı Dilek Gappi: “Basın sektörü dijitalleşen dünyanın etkisiyle bir dönüşüm içinde. Ülkedeki değişkenlerden de en çok etkilenen sektörlerin başında geliyor. Ülkemizde devam eden istihdam sorununun farkındayız. Cemiyet olarak bu sorunlara dikkat çekmek, çözümün bir parçası olmak istiyoruz” dedi.
 
İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin Basın Akademisi çalışmaları hakkında da bilgi veren Gappi, “Akademimizde iletişim fakültesi mezunu genç meslektaşlarımız her zaman önceliğimiz. Mesleğimizdeki itibarın güçlenerek devam etmesi için donanımlı gazetecilere, basın çalışanlarına ihtiyacımız var. Genç meslektaşlarımızın ihtiyaç duyduğu tüm mesleki çalışmalarda yanlarında olmayı hedefliyoruz” dedi.
 
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ise konuyla ilgili görüşlerini şöyle ifade etti: “Gazetecilik ülkemizde en saygın mesleklerden biri. Gençlerin iletişim sektörüne ilgisi artarak devam ediyor. Bu gelişmeler bizler için umut verici. Süregelen istihdam sorunu için de bireylerin ve sermaye sahiplerinin kurumları finanse etmesi gerekir. Ancak bunu yaparken hiçbir kurumun gerçeklikten ve objektiflikten kopmaması gerekir”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli’de Abdullah Baştürk İşçi Kitaplığı açıldı
Sonraki Haber Başkan Sandal, Bayraklı'nın gururu İlkim'e sahip çıktı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?