ANA SAYFA > GÜNDEM > Fuat Pusat yeniden Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı

Fuat Pusat yeniden Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Fuat Pusat yeniden Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı

Karşıyaka Muhtarlar Derneği olağan genel kurulunda yapılan seçimde başkanlığa yeniden Fuat Pusat getirildi.

Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanlığı yapan Bahriye Üçok Mahallesi Muhtarı Levent Güçlü’nün aday olmadığı seçimde muhtarların ısrarı üzerine Pusat, tekrar aday gösterildi.
Yapılan seçimde yönetim kuruluna Fuat Pusat, Coşkun Zenginer, Cenan Esmer, Hüseyin Koçoğlu, Mine Kavaklı, Hanımşah Han, Gürol Küçükgörür seçilirken, Denetim Kuruluna ise Avni Yüksel, Rami Nalbantoğlu, Ferhat Serçekuş, Mustafa Birlik ve İbrahim Akçe getirildi.
22 yıllık muhtar olan ve bunun 10 yılını Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı olarak sürdüren Bahariye Mahallesi Muhtarı Fuat Pusat muhtarların sorunlarını gündeme getirmekle tanınıyor.
Karşıyaka’da çok sevilen Başkan Pusat, muhtar arkadaşlarına güvenleri için teşekkür ederek, İki yıl daha bu görevi layıkı ile sürdürmeye çalışacağını. Karşıyakalılara hizmet etmekten büyük gurur duyduğunu söyledi.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayraklı Belediyesi İEF'de Zeyrek ve Fırat'a ev sahipliği haptı
Sonraki Haber Karşıyaka'da 5.kattan düşen kadın hayatını kaybetti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?