ANA SAYFA > EKONOMİ > Fuar İzmir vites yükseltiyor

Fuar İzmir vites yükseltiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Fuar İzmir vites yükseltiyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 2015 yılında hayata geçirilen, açılışından bu yana İzmir fuarcılığına büyük katkı sağlayan Fuar İzmir 2020’ye hareketli bir başlangıç yaptı.

Modaya yön veren IF Wedding Fashion İzmir- 14. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı ve deri sektörünü buluşturan Leather & More – 3. Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı ile binlerce sektör profesyonelinin buluştuğu İzmir, önümüzdeki aylarda da hareketli günler geçirecek. Doğal taştan tarıma, otelcilerden mobilyacılara, bilimsel buluşmalardan gastronomik lezzetlerin yer aldığı birçok sektörün buluşma noktası Fuar İzmir olacak. İZFAŞ ve misafir fuarcılık şirketleri tarafından düzenlenecek fuarlarla birlikte, İzmir ve ülke ekonomisine büyük katkı sağlanacak.

İZFAŞ’tan önemli fuarlar 
Düzenlediği büyük fuarlarla sektörlerin nabzını tutan, Türkiye ve dünyada adından söz ettiren İZFAŞ, 2020 yılında da önemli işler yapacak. Yeniliklere açık, bilimsel çalışmalar gerçekleştirmeye yatkın gençlerin katılımıyla düzenlenen First Lego League (FLL) – Bilim Kahramanları Buluşuyor, bu yıl da Fuar İzmir’de gerçekleşecek. 15 – 16 ve 22 – 23 Şubat tarihlerinde yerel turnuvalarla başlayacak FLL, 14 – 15 Mart’ta ulusal turnuvalarla devam edecek. Bu sezon takımlar şehirleri şekillendirmek için projeler üretecek. 2020 yılının ilk doğal taş buluşması da MARBLE İzmir ile Fuar İzmir’de düzenleniyor. Türkiye’de doğal taş sektörünün geleceği için bir amiral gemisi olarak hizmet veren MARBLE İzmir Fuarı, 1 – 4 Nisan’da 26’ncı kez kapılarını açacak. Sektöründe dünyanın zirvesine oynayan MARBLE İzmir Fuarı, yeniden tüm dünyayı İzmir’de buluşturacak. Doğal taş sektörünün ardından gastronomi günleri yaşanacak. Lezzetli ve doğal binlerce ürün; Uluslararası Gastronomi Kongresi, Olivtech – Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı ile Ekoloji İzmir Fuarı’nda bir araya gelecek. Yaz döneminin ardından da fuarlar son sürat devam edecek.

Misafir fuarlar geliyor
Fuar İzmir, misafir fuarlarla birlikte gücüne güç katıyor. 6 – 9 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek Agroexpo – 15. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı; tarım makinelerinden hayvancılığa ve daha birçok tarım dalıyla sektöre hitap edecek. 19 – 22 Şubat’ta ise otel ekipmanlarının tanıtılacağı HORECA – Otel Ekipmanları Fuarı düzenlenecek. Mobilya sektörü MODEKO – 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’nda, evcil hayvan sevenler Pet İzmir 2020 – 4. İzmir Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı’nda, plastik üreticileri PlastPak İzmir 2020 – 3. Plastik ve Ambalaj Teknolojisi Makine ve Malzeme Fuarı’nda buluşacak. Misafir fuarlar, yılın ikinci yarısında da Fuar İzmir’de düzenlenmeye devam edecek.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ege Tıp 1979 Mezunlarından doğaya anlamlı katkı
Sonraki Haber Gaziemir’e Duyu Parkı müjdesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?