ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Freelens Fotoğraf Kulübü’nden karma sergi

Freelens Fotoğraf Kulübü’nden karma sergi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Freelens Fotoğraf Kulübü’nden karma sergi

Freelens Fotograf Kulübü yönetim kurulu üyeleri Talat Aydilek, Ümit Ciğerim, Zeynep Canbakan, Oya Cingi Altungöz, Mehmet Atılgan ve Coşkun Güleryüz’ün fotoğraflarından oluşan karma sergi sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Sergi 31 Ocak tarihine kadar açık kalacak.

22  Sokak, 14/A Güzelyalı adresinde endüstriyel tanıtım alanında çalışmalar yapmak amacıyla Kayacan Uğurluer ile Ilgaz ve Doruk Uğurluer tarafından kurulan Dreamdepo Creative Art Studio amatörlere yönelik çalışmalarıyla biliniyor.

Gönüllülük esasında amatör çalışmaları daha ileri düzeye taşımaya gayret ettiklerini belirten Kayacan Uğurluer,” Fotografik üretim anlamında kurslarda kendisini geliştiren, fotoğraf uğraşını yaşam biçimi haline getiren ve ileri düzey fotografik beceriye sahip olarak projeler üzerinde çalışmayı amaçlayan amatör fotografçıların oluşturduğu Freelens Fotograf Kulübü tüm amatör fotoğrafçılara kucak açıyor” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Abdülhamit ve Mahmut'un süreleri doldu, 1 gün izin istediler...
Sonraki Haber Haydi çocuklar seçmeye!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?