ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Fotoğrafa adanmış bir ömür Tayfun Kocaman

Fotoğrafa adanmış bir ömür Tayfun Kocaman

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Fotoğrafa adanmış bir ömür Tayfun Kocaman

Fotoğraf sanatçısı Tayfun Kocaman 50.sanat yılı sergisini İFOD Galeri'de 5 Mart'ta açıyor.

Fotoğraf sanatıyla 50 yıl uğraşan sanatçı Kocaman bu süreçte çektiği 50 fotoğraflardan oluşan sergiye fotoğraf sevdalılarını bekliyor. Fotoğrafla geçen 50 yıl, 50 yıl 50 Fotoğraf sergisi İFOD Galeride 5 Mart saat: 19:00’da açılacak. 8 Nisan’a kadar Fotoğraf sevdalıları sergiyi gezebilecek.

Tayfun Kocaman Sergiyle ilgili şunları söyledi: "Bu sergi benim için çok şey ifade ediyor aslında. Dönüp arkama baktığımda ömrümün neredeyse büyük bölümünü fotoğrafa adamış olduğumu görüyorum bu da bana büyük bir mutluluk veriyor. Çektiğim fotoğrafların yanı sıra, yetiştirdiğim pırıl pırıl fotoğraf tutkunu arkadaşlar var geçmişimde bu beni çok mutlu ediyor. 5 Mart’ta açacağım sergide 50 yıl geçirdiğim fotoğrafçılıkta 50 fotoğraf sergilenecek bu fotoğraflar sizlerinde tahmin edeceği gibi 50 yıl içerisinde çektiğim fotoğraflardan oluşuyor. Ben sergide kullanacağım fotoğrafları seçerken büyük keyif aldım, sergiye gelecek fotoğraf tutkunu arkadaşlarında sergide göreceği 50 fotoğraftan büyük keyif alacaklarını düşünüyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Soner Tolungüç hakemden yakındı...
Sonraki Haber Motosiklet Sis Farı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?