ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Fondöten Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Fondöten Seçimi Nasıl Olmalıdır?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Fondöten Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Fondöten makyajın en önemli unsurudur. Fondöten ciltteki ton eşitsizliklerini gidermek, cilt lekelerini, sivilceleri ve siyah noktaları kapatmak için çokça ihtiyaç duyarız.

Fondöten makyajın en önemli unsurudur. Fondöten ciltteki ton eşitsizliklerini gidermek, cilt lekelerini, sivilceleri ve siyah noktaları kapatmak için çokça ihtiyaç duyarız. Bu yüzden Fondöten seçerken dikkat etmemiz gereken bazı unsurlar bulunur. 

En önemlisi Fondöten renginin size uygun olduğunu nasıl anlarsınız? Bunu test etmenin en doğru yolu fondöteni boyna uygulamaktır. Yüz ile boyun rengi arasında farklılık yoksa doğru rengi buldunuz anlamına gelir.  Fondöteni uyguladıktan sonra biraz beklemek gerekiyor. Bu şekilde ton farkını daha iyi anlamış olursunuz. Ayrıca fondöten uygulama testini gün ışığında denemekte fayda vardır.

Cilt Rengi ve Alt Tonuna Göre Fondöten Seçimi

Eğer cilt alt tonu sıcak ise sarı alt tonlu bir seçim yapılabilir. Bunun yanı sıra esmer bir ten rengine sahipseniz eğer daha orta renkleri tercih edebilirsiniz. Bu konuda uzman kişiler sizlere yardımcı olacaktır. Sizler de https://www.kozmela.com/fondoten sitesinden alışveriş yaparak size en uygun fondöten seçimini yapabilirsiniz. Detaylı bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Copic Ne Anlama Gelir?
Sonraki Haber İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden İzmirli üretici ve yetiştiricilere büyük destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?