ANA SAYFA > İZMİR > FOÇA’DA, SAĞLIKLI YAŞAM YÜRÜYÜŞLERİ

FOÇA’DA, SAĞLIKLI YAŞAM YÜRÜYÜŞLERİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
FOÇA’DA, SAĞLIKLI YAŞAM YÜRÜYÜŞLERİ

Foça Belediyesi öncülüğünde, Foça’da haftada üç gün olmak üzere, sağlıklı yaşam yürüyüşleri yapılacak. Sağlıklı yaşam yürüyüşlerinin ilki, 16 Haziran Pazartesi günü gerçekleşti.

İlk sağlıklı yaşam yürüyüşüne, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’da katıldı.  Yürüyüş ardından konuşan Başkan Demirağ, sağlığın, sahip olduğumuz en büyük hazine olduğunu ve bu hazineyi özenle korumamız gerektiğini belirterek, şunları söyledi; ‘‘Bugün, sağlıklı yaşam yürüyüşlerimizi başlattık. Obezitenin, aşırı kilo alımının, vücut sağlığı açısında çok sayıda olumsuz etkisi var. Bu konuya özellikle dikkat çekmek istedik. Amacımız, sağlıklı yaşama gösterilen ilgiyi arttırmak ve vatandaşlarımızı sağlıklı yaşam konusunda bilinçlendirmek. Çok şanslı olduğumuz bir nokta, yürüyüşlerimizi, güzel bir Foça sahili manzarasında yapma olanağına sahip olmamız. Tüm halkımızı, sağlıklı yaşam yürüyüşlerimize katılmaya davet ediyoruz.’’ dedi.

Sağlıklı yaşam yürüyüşleri, Pazartesi-Çarşamba-Cuma günlerinde, 07.00-08.00 saatleri arasında yapılacak ve katılımcılara, Foça Belediyesi Spor Okulları Eğitmeni Yusuf Bakırlı eşlik edecek. Toplanma yeri, Foça Demokrasi Meydanı (Belediye Meydanı) olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKA’NIN ESKİ FUTBOLCULARINDAN TUFAN TUNÇ VEFAT ETTİ
Sonraki Haber ARKADAŞIYLA TARTIŞAN GENÇ KIZ 1 HAFTADIR KAYIP

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?