ANA SAYFA > GÜNDEM > Foça'da hırsızlık yaptılar Karşıyaka'da yakalandılar

Foça'da hırsızlık yaptılar Karşıyaka'da yakalandılar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Foça'da hırsızlık yaptılar Karşıyaka'da yakalandılar

Foça'da hırsızlık yapan dört kişi takip sonucu Karşyaka’da yakalandı. Bir büfeden içecek ve bir işyeri önünden motosiklet çalan şüpheliler Foça Emniyet Müdürlüğü ve Bölge Asayiş ekiplerinin işbirliğiyle yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre K.A.(18), F.K18), O.G (16). ve M.R.M(17) isimli gençlerin 27 Nisan 2022 tarihinde Saat 03.00 dolayında Fevzipaşa Mahallesi’nde bir büfeden alkollü içecek ve yakındaki bir işyeri önünden bir adet motosiklet çaldıkları Kent Güvenlik Yönetimi Sistem (KGYS)  kamera kayıtlarından belirlendi.   Şahısların kullandıkları araçta ilçe girişlerinde fotoğraf ve görüntü kaydı da yapan  Plaka Takip Sistemi(PTS) ‘n den tespit edildi.  Foça Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışması sonucu motosiklet Menemen’e bağlı Maltepe Mahallesi(Köyü) dolayında karayolu kenarında atılı olarak bulundu.   Şahısların kullandığı aracın kiralık olduğu ve aracı kullanan K.A ile birlikte beraberindeki şahısların Karşıyaka’da ikamet ettiklerinin belirlenmesinin ardından şüpheliler adreslerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Sorgularının ardından Foça Adliyesine getirilen şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

Seyfi Gül 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi'nde çifte bayram kutlaması
Sonraki Haber Karşıyaka’daki sürücülere ''Bayramınız kemerli olsun'' dendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?