ANA SAYFA > İZMİR > Foça Belediyesi Hatay'da

Foça Belediyesi Hatay'da

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Foça Belediyesi Hatay'da

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, deprem bölgesi Hatay’da çalışmalar yapıyor.

Hatay’ın Defne Belediyesi’ne entegre olan ekipler, altyapısı çalışmayan başlamayan şehirde konteyner kentlere elektrik sağlıyor, deposu olan evlere su takviye ediyor ve moloz taşıyor. Foça Belediyesi'nin deprem bölgesinde 1 kepçe, 1 tanker, 1 jeneratör aracı bulunuyor ve 15 personeli görev yapıyor.

Büyük üzüntü içerisinde olduklarını, hayatını yitiren vatandaşlara Allah’tan rahmet ve yaralı vatandaşlara acil şifalar dileyen Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Hatay’ın Defne ilçesinde sokak sokak su dağıtımı yapan, moloz toplayan, fen işlerine ortak olan ekip arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Bugünlerden bize kalacak tek şey dayanışma olacaktır.’’dedi.

Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Hatay Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel ve İzmir Büyükşehir Belediyesinin Hatay’da oluşturduğu koordinasyon merkezi yetkilileri ile görüşmelerde bulundu. Depremzede vatandaşlara Foça Halkının geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Fatih Gürbüz, her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

Öte yandan, Foça Belediyesi ekipleri Deprem bölgelerinde Foça’ya gelen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta boyunca, Foçalı yardımseverlerin büyük desteği ile toplanan yardım malzemeleri, İzmir Büyükşehir Belediyemizin koordinesinde afet bölgelerine ulaştırılmıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türk ihracatçılar: Türkiye konut yapımlarında çelik konstrüksiyona yönelmeli
Sonraki Haber Enkazdan kurtarılan kediye MAKUR desteği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?