ANA SAYFA > GÜNDEM > FETÖ Karşıyaka Kadın Yapılanması'na operasyon

FETÖ Karşıyaka Kadın Yapılanması'na operasyon

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
FETÖ Karşıyaka Kadın Yapılanması'na operasyon

İzmir'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Karşıyaka Kadın Yapılanmasına yönelik operasyonda 18 zanlı gözaltına alındı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, örgütün şifreli haberleşme programı ByLock yazışmalarının içeriklerini inceledi.
Yapılan inceleme sonucunda örgütün "Karşıyaka Kadın Yapılanması" adı altında örgüte kurban, burs ve bağış adı altında para topladıkları, örgütün basın yayın organlarına abone oldukları ve belli günlerde bu bölgelerdeki mütevelli olarak adlandırılan kadınların evinde sohbet toplantıları düzenledikleri iddiasıyla 24 şüpheli tespit edildi.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube ekiplerinin desteğiyle eş zamanlı yapılan operasyonda 18 şüpheli gözaltına alındı.
Diğer 6 şüphelinin ise yakalama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Operasyonda şüphelilere ait dijital materyaller ve örgütsel dokümanlara el konulduğu öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Gençlik Kolları Emek, Gelecek ve Zafer Kampı devam ediyor
Sonraki Haber Arabalı vapurda araba içindeki yolculardan para alınacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?