ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Festival sokakta başladı

Festival sokakta başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Festival sokakta başladı

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), İzmir Büyükşehir Belediyesinin katkıları, İzmir İtalya Konsolosluğu, İsviçre İzmir Fahri Konsolosluğu, İzmir Goethe Enstitüsü, İnstitut français Türkiye – İzmir, Polonya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu ve İzmir Fahri Konsolosluğu işbirliği ile düzenlediği 28. İzmir Avrupa Caz Festivali dün gece (16 Eylül 2021) Gündoğdu Meydanında muhteşem bir konserle başladı.

Bu Festival için Kenan Gökkaya’nın Sanat Yönetmenliğinde bir araya gelen Tevfik Kulak (piccolo trompet-trompet-büğülü), Bahtiyar Matniyazov (piccolo trompet-trompet), Burak Kulak (Trompet), Tarık Sezer Aydın (korno, Selim Cihan Uzun (korno), Mümtaz Öfkeli (trombon), Erdem Delibaş (trombon), Berke Buğra Gökkaya (F-tuba), Kenan Gökkaya (Sib. bas tuba), Bora Peynirci (perküsyon), Efecan Kalaycı (perküsyon), meydanı dolduran İzmirlilere unutamayacakları bir caz akşamı yaşattı.  

Konsere Habudiyar adlı parçayla başlayan Turkish Jazz Band sırasıyla, Beale Blues Street, Amazing Grace, The Pink Panther, Lasus Trombone, Basın Street Blues, Napoliten Dance, Turkish Jazz Band Valse,  a)Pasific, b)Dixi, c)Blue, Aşkım Benim, 12 Street Rag, Kutsalların Yürüyüşü  ,La Cumparsita, Chinese Dance, Muskrat Ramble, Cadde Sesleri, Thats a Planty adlı eserleri seslendirdi ve finali
Türk Marşı ile yaptı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çeşme ve Alaçatı’da Kurtuluş coşkusu
Sonraki Haber Karşıyaka golcülerine güveniyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?