ANA SAYFA > EĞİTİM > Fakir Baykurt Roman Yarışması?na katılmaya ne dersiniz?

Fakir Baykurt Roman Yarışması?na katılmaya ne dersiniz?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Fakir Baykurt Roman Yarışması?na katılmaya ne dersiniz?

Çiğli Belediyesi kültür, sanat ve edebiyatta atılımlarını sürdürüyor. Başkan Utku Gümrükçü ile fark yaratılmaya başlayan Çiğli 2. kez Fakir Baykurt Roman Yarışmasını düzenledi.

Yarışmanın yönetmeliğini yayınlayan ve edebiyatçılarla birlikte roman yazarlarını bu yarışmaya katılmaya davet eden Çiğli Belediyesi, "amacımız hem ünlü yazarımızı anmak hem de yepyeni yazarları edebiyat dünyamıza kazandırmak" dedi.

Çiğli Belediyesi'nden bu konuda yapılan açıklama şöyle:"Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen ve büyük ilgi gören, ödülü kazanan roman Amasanga’nın Ülkemiz genelinde en çok okunanlar listesine girdiği; Fakir Baykurt Roman Ödülü’nün ikincisini düzenleniyoruz. 2021 Fakir Baykurt Roman Ödülümüzün katılım Şartnamesi açıklandı. Seçici Kurulumuz, yine seçkin edebiyat insanlarımızdan oluşuyor. Edebiyatımıza ve düşünce dünyamıza yeni ufuklar açacak dosyaları bekliyoruz..."

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova Belediyesi’nden personele yönelik eğitim
Sonraki Haber Doğal Yaşam Parkı'nda üç yavru kaplan daha doğdu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?