ANA SAYFA > GÜNDEM > Evrensel Çocuk Merkezi ve Macera Parkı’na yoğun ilgi

Evrensel Çocuk Merkezi ve Macera Parkı’na yoğun ilgi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Evrensel Çocuk Merkezi ve Macera Parkı’na yoğun ilgi

Okulların ara tatile girmesiyle Karşıyaka Belediyesi Evrensel Çocuk Merkezi ve Macera Parkı adeta doldu taştı.

Ara tatil döneminde her saat başı bir atölye ve planetaryum filmi gösterimi ile kapılarını İzmirlilere açan Evrensel Çocuk Merkezi aileler tarafından yoğun ilgiyle karşılaştı. Saat başı bir atölye bulunan programda, taleplerin artmasıyla birlikte atölye sayısı saat başı ikiye çıkartıldı. Planetaryum’da ise ara tatil haftasına özel 2 adet yeni film gösterime girdi. Salon pandemi önlemlerine uygun olarak düzenlendi. Evrensel Çocuk Merkezi’nde “Bubble Show” gibi ücretsiz etkinliklerde gerçekleşiyor. Ayrıca Evrensel Çocuk Merkezi dışında Macera Parkı’na da çocuklar yoğun ilgi gösteriyor. Çocukları ve gençleri hem sporla hem de eğlenceyle buluşturan Macera Parkı, sosyal ve fiziksel açıdan gelişime katkı sağlıyor. 

Evrensel Çocuk Merkezi kadrosunda; disiplinler arası eğitimin sağlanabilmesi amacıyla, paleontologlar, biyologlar, fizikçiler, aile-çocuk danışma rehberi, müze rehberleri gibi birçok alandan eğitmenler bulunuyor. Çocukların merak duygularını ateşleyip onların hayal güçlerini, yaratıcılıklarını ve eleştirel düşünme becerilerini oyunlarla geliştirmeyi hedefleyen merkezde, aileler de çocuklarıyla birlikte aktif bir şekilde eğitime katılabiliyorlar. 

Karşıyaka Evrensel Çocuk Merkezi’nde çocukların bilgiyi yaşayarak ve eğlenerek öğrenmeleri amaçlanıyor. Merkezin içinde dinozor replikası, fosil kazı alanı, biyolojik gölet, planetaryum, minyatür iş makineleri ile yardımseverlik, dostluk, doğruluk, sorumluluk, sevgi, saygı ve hoşgörü gibi evrensel değerlerin anlatıldığı, sergi alanları bulunuyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı'da su kesintisi
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?