ANA SAYFA > SPOR > Eski Başkan Mutlu Altuğ'a ceza yok

Eski Başkan Mutlu Altuğ'a ceza yok

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Eski Başkan Mutlu Altuğ'a ceza yok

Karşıyaka'da disiplin kurulu, yönetimin çarpıcı usulsüzlük iddialarıyla kulüp tüzüğünün 42'nci maddesi uyarınca kendilerine sevkettiği eski başkan Mutlu Altuğ'a disiplin cezası vermedi.

Kulüpte 1.5 yıl başkanlık yaptıktan sonra istifa ederek 20 Ocak'taki olağanüstü kongrede görevden ayrılan Altuğ'la ilgili 20 Mart'ta kendilerine gelen dosyayı inceleyen Bahadır Mete, Murat Osma, Süleyman Özsakarlı, Engin Ciner, Cihangir Özşener, Ali Özcan, Alp Bolevin ve Oktay Yeşil'den oluşan kurul, eski başkandan savunma aldı. Disiplin kurulu, dosyayı inceledikten sonra Mutlu Altuğ'la ilgili kendilerine sevkedilen iddiaların hukuki açıdan adli mercilerce irdelenecek konular olduğuna hükmederek herhangi bir disiplin cezası verilmesine gerek bulmadı.

Karşıyaka tüzüğünün disiplin cezası uygulanması gereken tutum ve davranışları kapsayan 42'nci maddesinin içeriğine, dernek onur ve saygınlığına zarar verici, yönetim kurulu kararlarına aykırı, derneğe zarar veren söylem, dernek malvarlığına kasten zarar verici eylem ve fiillerde bulunmak, dernek düzenini bozacak, itibarını zedeleyecek fiillerde bulunmak gibi konular giriyor. Tüzüğe göre bu fiilleri işleyenlere, uyarı, kınama ve üyelikten çıkarmaya kadar cezalar veriliyor. Altuğ'dan daha önce döneminde bir içecek firmasından alınmasına rağmen kulüp kasasına girmeyen para, yüksek ücretle sözleşmesiz çalışan personeller, SGK yapılandırılmasının bozulması gibi konulardan savunma isteyen yönetimin, disiplin kurulunun kararı üzerine hukuki yollara başvurmayı değerlendirdiği öğrenildi. Mutlu Altuğ ise yönetimin disiplin hamlesi üzerine 20 Ocak'taki kongrenin iptal edilip kulübe kayyum atanması için 5 Nisan'da dava açmıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de 18 zehir taciri tutuklandı
Sonraki Haber Başkan Kocaoğlu: Eğitim sistemi çelik-çomak oyununa döndü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?