ANA SAYFA > SPOR > Ersin Aka'ya pankartlı tepki

Ersin Aka'ya pankartlı tepki

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ersin Aka'ya pankartlı tepki

Karşıyaka'da taraftarlar, sezon tamamlanınca eski yönetim ile anlaşıp teknik dümenin başına geçen Ersin Aka’nın istifasını istedi.

Karşıyaka Spor Kulübü'nde 5.5 yıldır süren Turgay Büyükkarcı yönetiminin görevinin son bulması ve Azat Yeşil'in başkan seçildiği olağanüstü genel kurul sonrası sıcak gelişmeler yaşanıyor. Geçmiş yönetimin ve yeni yönetim kurulunda görev yapan futbol şube yönetiminin anlaşma sağladığı teknik direktör Ersin Aka'ya bir grup taraftar pankartlı tepki gösterdi. Yeşil-kırmızılı taraftarların yaptığı bu eylemin gerekçesinin ise yürütülen transfer politikasının ve maliyetlerin yüksekliği olduğu iddia edildi.

Taraftarlar, Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nin kapısına ve Karşıyaka'da bulunan bazı köprülere "Ersin Aka'yı istemiyoruz" pankartları astı. Yeni yönetimin protestolara nasıl bir tepki vereceği merakla bekleniyor.

Yeni Asır

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK yönetiminde görev dağılımı belli oldu
Sonraki Haber İzmir Şehir Tiyatroları’ndan Bedia Muvahhit’e özel gösterim

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?