ANA SAYFA > SPOR > Erman Güracar'dan sitem

Erman Güracar'dan sitem

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erman Güracar'dan sitem

Karşıyaka'da Teknik Direktör Erman Güracar sosyal medya hesabı üzerinden kendisine ve ailesine hakaret ve küfür içeren paylaşımlar yapan kişiler için yasal yollara başvuracağını açıkladı.

Güracar'ın açıklaması şöyle: "Ben ve ekibim bugüne kadar Karşıyaka Spor Kulübü çatısı altında ahlaklı, dürüst bir şekilde ve kulüp menfaatlerini gözeterek görev yapmaktayz.
Teknik direktörlük mesleğini, hele ki Karşıyaka Spor Kulübü gibi ülkemizin en köklü camialarindan birinde yapıyorsanız, sürekli eleştiriye maruz kalmanız kadar doğal bir durum söz konusu değildir. Ahlak ve saygı sınırları içerisindeki her türlü eleştiriyi kariyerim boyunca her zaman kabul ettim ve bundan sonrası için de kabul ediyor olacağım. Karşıyaka Spor Kulübü futbol takımı teknik direktörlük koltuğu, herkesin kendi bilgisi ve fikri doğrultusunda eleştirebileceği ancak asla hakaret ve küfür edemeyeceği bir mevkidir.
Fakat artık beni bırakıp aileme bile dil uzatanların yanı sıra daha önce de şahsım adına hakaret ve küfür içeren paylaşımlar yapanlar hakkında da yasal yollara başvuracağımı bildirmek isterim. Gerçek Karşıyaka taraftarının da bu paylaşımları yapanlara tepkisini koyacağına hiç şüphem yok. Etik olmadığını düşündüğüm ve kendime yakıştıramadığım için hiçbirini ifşa etmiyorum. Gereken işlemlerin yasal yollar üzerinden sürdürüleceğini bilginize sunuyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Suavi, Karşıyaka'da öğretmenler için sahne aldı
Sonraki Haber Karabağlar'da ''Kadın Çemberi''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?