ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Erkek Yelek

Erkek Yelek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erkek Yelek

Yelek, tipik olarak üst gövdeyi kaplayan, yanları açık, kısa kollu veya kolsuz bir giysidir.

Yelekler genellikle bir ceketin alternatifi olarak veya bir ceket ve kravatla birlikte bir takım elbisenin parçası olarak kullanılmaktadır. Yelek, ceketten çok daha fazla esneklik sunan bir başka popüler erkek giysisidir. Yelekler her türlü stil ve renkte tasarlanmaktadır.  Bu nedenle kişiliğinize ve zevkinize mükemmel şekilde uyan bir yelek modelini bulmak sizin için çok kolay olacaktır.

Erkek yelek, kot pantolon ve t-shirt gibi gündelik kıyafetlerle veya pantolon ve gömlek gibi şık kıyafetlerle giyilebilir. Uygun bir erkek yeleği, kıyafetinize ekstra sıcaklık katarken daha şık görünmenize yardımcı olabilir. Uygun olmayan bir yelek sizi hantal ve garip gösterecektir.

Erkek Yelek Kombinleri

Erkeklerin yeleklerde birkaç farklı model bulunmaktadır. Önü düğmeli yelekler, fermuarlı yelekler, tek düğmeli yelekler gibi farklı yelek modelleri bulunmaktadır. Bu yelekler tek başına gömleğinizin üzerine giyebileceğiniz gibi takım elbisenin bir parçası olarak da kullanılabilirler. Erkek yelek modelleri arasından seçim yapmak ve satın almak için https://www.imza.com.tr/erkek-yelek sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ankastre Ocak Fiyatları
Sonraki Haber Rehau Yerden Isıtma

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?