ANA SAYFA > SPOR > Ergüllü, yönetimin kararını bekleyecek

Ergüllü, yönetimin kararını bekleyecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ergüllü, yönetimin kararını bekleyecek

Karşıyaka'da gözler mali genel kurul sürecine çevrildi.

Yeşil-kırmızılılarda bu ay yapılması gereken olağan mali genel kurulun seçimli olmasını talep ederek başkanlığa aday olacağını açıklayan Eski Basketbol Şube Başkanı İlker Ergüllü, pazar günü birlikte hareket ettiği eski yöneticiler ve iş adamlarıyla beraber camiayla buluşarak gövde gösteri yaparken, Başkan Turgay Büyükkarcı yönetiminin kararı bekleniyor.

Kaf-Kaf'ta 5.5 yıldır aralıksız başkanlık koltuğunda oturup, transfer yasağını açmasına rağmen futboldaki başarısız tablo yüzünden istifaya davet edilen Turgay Büyükkarcı'nın seçimli kongreye 1 sene daha olduğu gerekçesiyle sandığa gitmeyi düşünmediği bilinirken, yönetimin yeni hafta başında mali kongrenin kararını alması bekleniyor. Mali kongrenin ilk tarihi bu ayın son haftası, ilk toplantıda yasal çoğunluk sağlanamayacağından ikinci tarihi ise haziranın ilk haftası olacak.

Seçimli kongre kararı çıkmazsa sandığa gitmek için üyelerden noter tasdikli imza toplamayı da alternatifler arasında değerlendiren İlker Ergüllü ve arkadaşlarının şimdilik yönetimin kararını bekleyeceği öğrenildi. Kulüpte yeni yönetim seçimi yapılması için mali kongrede kongre divanına katılımcıların yüzde 10'unun imzasıyla dilekçe verilip oylamaya sunulması veya mevcut yönetimin idari yönden ibra edilmemesi de seçimli genel kurula gidilmesi için değerlendiriliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Yacan'dan TCG Anadolu eleştirisi
Sonraki Haber Buca Cezaevi, Özgürlük Parkı’na dönüşecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?