ANA SAYFA > SPOR > Ergüllü: Orta sahaya 2 oyuncuyla görüşmelerimiz var

Ergüllü: Orta sahaya 2 oyuncuyla görüşmelerimiz var

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ergüllü: Orta sahaya 2 oyuncuyla görüşmelerimiz var

Karşıyaka Spor Kulübü Asbaşkanı İlker Ergüllü futbol takımının ikinci devre hazırlıklarına yeni teknik direktörleri Erkan Sözeri ile devam ettiğini belirtti.

Ergüllü "Dün 3 takviye yaptık. Orta sahaya da 2 oyuncuyla görüşmelerimiz var. Umarım futbolda direkt şampiyon olup, play-off'a kalmadan yolumuza devam edeceğiz. İkinci devre biraz daha futbola vakit ayırmak istiyorum." dedi.

İlker Ergüllü, Basketbol Şampiyonlar Ligi play-in turunda dün yenildikleri Rio Breogan'ı 17 Ocak Çarşamba günü yenerek son 16 turuna kalacaklarına inandığını bildirdi. Ergüllü, yaptığı açıklamada, bu sezon Avrupa kupalarında iyi başladıkları bazı maçlarda mağlup olduklarını, dünkü Rio Breogan maçında ise bunun tersinin yaşandığını söyledi.

Müsabakada dördüncü periyodun başına kadar önde olduklarını hatırlatan Ergüllü, şöyle konuştu: "Sonradan maç döndü, inşallah bununla ilgili teknik çözüm bulunacaktır. Üçüncü maçı İzmir'de oynayacağız bir şekilde o maçı alacağımıza eminim. Tabii ki ondan sonraki grupta biraz daha kuvvetli takımlar İspanya'dan Tenerife, İsrail temsilcisi var. Son 16 turuna yükseldiğimiz takdirde hedefimiz ilk 2'de yer almak olacak. Deplasmanda 10 maçtır kazanamıyoruz, bu şanssızlığı dün yeneriz diye düşünmüştüm ama olmadı."

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Diker'den Kızılay Karşıyaka ve KASİAD'a ziyaret
Sonraki Haber Cemil Tugay: En kuvvetli aday olduğumu düşünüyorum

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?