ANA SAYFA > SPOR > Enisey'i farklı yenen Pınar Karşıyaka grup liderliğini garantiledi

Enisey'i farklı yenen Pınar Karşıyaka grup liderliğini garantiledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Enisey'i farklı yenen Pınar Karşıyaka grup liderliğini garantiledi

FIBA Europe Cup İkinci Tur 5.haftasında Pınar Karşıyaka deplasmanda Enisey'i 96-73 mağlup ederek grup lideri olarak çeyrek finali garantiledi.

Karşılaşmaya iyi başlayan Pınar Karşıyaka ilk çeyreği 24-17 önde tamamladı. İkinci çeyrekte Kennedy ve Taylor ile etkili olan Yeşil Kırmızılılar Crocker'ın da devreye girmesiyle farkı çift hanelere çıkardı. Soyunma odasına Pınar Karşıyaka 44-36'lık skorla üstün gitti. İkinci yarıya Taylor, Metecan ve Jordan Morgan ile etkili başlayan Yeşil Kırmızılılar oyunda üstünlüğünü iyiyce hissetirdi ve son çeyreğe 73-48 üstün girdi. Son çeyrekte de  kontrollü oyununu sürdüren Pınar Karşıyaka karşılaşmayı 96-73 kazanarak grup liderliğini garantiledi.

Pınar Karşıyaka: Jordan Morgan 29, Tony Crocker 19, D.J. Kennedy 14, Tony Taylor 10, Brandon Triche 8, Metecan Birsen 7, Yunus Sonsırma 4, Nusret Yıldırım 3, Amath M'Baye  2

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ZİÇEV Vakfı, Başkan Tugay'ı ziyaret etti
Sonraki Haber Erkek Ve Kadın Pantolon Modelleri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?